vrijdag 10 maart 2023

Iedereen heeft 'twee gezichten'. Hier zijn de jouwe volgens je sterrenbeeld

 

Iedereen heeft 'twee gezichten'. Hier zijn de jouwe volgens je sterrenbeeld


In het leven kan niets bestaan ​​zonder licht en duisternis. We kunnen geen vreugde hebben zonder ook verdriet te hebben, leven zonder dood, succes zonder mislukking en goed zonder kwaad.

Hetzelfde geldt voor het sterrenbeeld waaronder je bent geboren. Ieder van ons heeft zowel positieve als negatieve kenmerken, en als we ons willen ontwikkelen en willen slagen in het leven, moeten we uitzoeken hoe we gebruik kunnen maken van zowel onze sterke als onze zwakke punten.

Wist je dat elk sterrenbeeld twee kanten heeft? Er zijn mensen die volledig trouw zijn aan de beschrijving van hun sterrenbeeld, en dan zijn er anderen die zo dicht bij een ander sterrenbeeld zijn geboren dat hun kenmerken botsen.

Als je altijd het gevoel hebt gehad dat de interpretatie van je sterrenbeeld niet klopte, komt dat waarschijnlijk door de bovenstaande reden.

Nadat je dit hebt gelezen, krijg je misschien de indruk dat je sterrenbeeld beter bij je past dan je eerder dacht.

Er zijn een groot aantal variaties voor elk sterrenbeeld, en ongeacht of we ons ervan bewust zijn of niet, geen twee mensen met hetzelfde sterrenbeeld zijn precies hetzelfde. Afgezien van de eigenschappen die bij ons teken horen, heeft ieder van ons ook andere kenmerken.

 

Ram

Ram 5

Het eerste gezicht:

Ram staat erom bekend risiconemers te zijn en ze zijn gemotiveerd om de doelen te bereiken die ze zichzelf hebben gesteld.

Hun plannen zijn glashelder en ze wijken er zelden van af. Gewoon bij hen in de kamer zijn, maakt de kamer veel helderder. Hun aanwezigheid is onweerstaanbaar.

Het tweede gezicht:

Ze hebben het heel moeilijk om hun emoties onder controle te houden en kunnen irrationeel boos worden over de meest triviale dingen. Ze kunnen er niet tegen als de dingen niet volgens hun plannen gaan.


Stier

Stier 5

Het eerste gezicht:

Ze zoeken een partner die hen op de been kan houden en een degelijke baan met een goed salaris. Als het op liefde aankomt, zijn Stieren toegewijd en loyaal, en ze zullen hun partner nooit bedriegen.

Ze genieten van de eenvoudigere dingen in het leven en streven ernaar om het leven van degenen om wie ze geven gemakkelijker te maken. Bovendien aanbidt iedereen ze vanwege hun gezond verstand.

Het tweede gezicht:

Aan de andere kant heeft Stier het potentieel om meedogenloos en compromisloos te worden. Als hij verliefd is, kan hij ook erg bezitterig zijn, wat spanning in de relatie kan veroorzaken en zelfs tot ruzies kan leiden.

Ze hebben het potentieel om soms koppig en overdreven toegeeflijk te zijn.


Tweeling

Tweelingen 5

Het eerste gezicht:

Tweelingen is een levend voorbeeld van wat het betekent om twee kanten aan je persoonlijkheid te hebben.

Aan de ene kant staan ​​​​mensen die onder Tweelingen zijn geboren bekend om hun vriendelijkheid, extravertheid, sociale vlinderachtige eigenschappen en het feit dat ze nooit ongelukkig lijken te zijn in het leven.

Je krijgt de indruk dat ze zorgeloos zijn en zich door niets laten afremmen of verzwaren in het leven. Tweelingen hebben een groot aantal goede vrienden en zijn meestal een spel voor zowat elk soort avontuur.

Het tweede gezicht:

Aan de andere kant is Gemini snel geagiteerd, kan hij soms oppervlakkig lijken en beslissingen nemen in een opwelling.

Wanneer Gemini onder grote druk staat, zich depressief voelt of ergens bang voor is, komt hun duistere kant naar boven.

Als gevolg van deze "splitsing" in hun persoonlijkheid ervaren Gemini's vaak gevoelens van rusteloosheid.


Kreeft

Kanker 5

Het eerste gezicht:

Je bent het type persoon dat zich snel inleeft in andere mensen, en je bent ook een goede luisteraar.

Je begrijpt de problemen en zorgen van anderen. Kreeft is een betrouwbare vriend omdat ze hun metgezellen altijd goed begeleiden.

Het tweede gezicht:

Je bent extreem gevoelig, bijna overdreven gevoelig, en vatbaar voor plotselinge uitbarstingen van emoties.

Helaas resulteert dit vaak in teleurstelling en wordt Kreeft vaak verkeerd begrepen.

Daarna sluiten ze zich op in hun kamer en wachten tot de situatie in de buitenwereld normaliseert.

 

 

Leeuw

Leeuw 5

Het eerste gezicht:

Leeuwen zijn onaangenaam en overdreven egocentrisch. Jij bent het enige in deze wereld dat enig belang voor je heeft.

Je bent een egoïstische eikel die niets geeft om het welzijn van iemand anders dan jezelf. Mensen doen alsof ze je aardig vinden, ook al verachten ze je omdat je een hoge functie bekleedt.

Het tweede gezicht:

Je hebt een gezonde obsessie met jezelf en de schijnwerpers, maar je vindt het niet erg om af en toe een handje toe te steken aan anderen.

Je bent sociaal en extravert, en in plaats van te doen alsof je iets weet wat je niet weet, wil je graag delen wat je weet en nieuwe informatie tot je nemen.

Er zijn een paar gebieden waarop je worstelt met onzekerheid, maar het heeft nog niet het punt bereikt waarop het je verteert.

 

 

Maagd

Maagd 5


Het eerste gezicht:

Maagden zijn van nature analytisch en georganiseerd, waardoor ze uitstekende probleemoplossers zijn. Vanwege het hoge niveau van analyse en logica waarover ze beschikken, besteden ze veel aandacht aan details.

Ze raken te veel betrokken als ze een oplossing voor een probleem moeten vinden. Ze hebben ook veel geduld.

Het tweede gezicht:

Ze blijven in hun eigen wereld leven, ondanks het feit dat ze de indruk kunnen wekken rigide en inflexibel te zijn. Je hebt de neiging overdreven kritisch te zijn over zowel jezelf als de mensen om je heen.

Maagden hebben een ongezonde obsessie met het uitstippelen van hun volgende zet.


Weegschaal

Weegschaal 5

Het eerste gezicht:

Je bent in staat om harmonie te bewerkstelligen. Je hebt een positieve houding ten opzichte van bijna iedereen en je hunkert naar stabiliteit in je leven.

Weegschalen blijven uit de buurt van meningsverschillen die er niets mee te maken hebben en maken het anderen niet moeilijk.

Het tweede gezicht:

Omdat het nemen van beslissingen zoveel tijd voor je kost en omdat je constant al je opties wilt afwegen, neem je zoveel tijd dat anderen vaak niet op je antwoord willen wachten.


Schorpioen

Schorpioen 5

Het eerste gezicht:

Schorpioenen hebben een scherpe geest en een sarcastisch gevoel voor humor, waardoor ze onweerstaanbaar zijn voor degenen die begrijpen hoe hun geest werkt.

Het zijn gedreven individuen die ook vindingrijk, georganiseerd en zeer onafhankelijk zijn. Als je aan hun goede kant staat, zul je merken dat het betrouwbare en loyale individuen zijn.

Het tweede gezicht:

Aan de andere kant, als het je lukt om aan de slechte kant van Schorpioen te komen, zul je uit de eerste hand zien hoe manipulatief en wraakzuchtig ze kunnen zijn.

Schorpioenen houden niet van het gevoel uitgedaagd of verraden te worden, en in plaats van hun geduld te verliezen en te schreeuwen, lopen ze gewoon weg en beginnen ze wraak te nemen.

Pas op als je een Schorpioen kent, want het kan snel lelijk worden als je eenmaal de grens met hen overschrijdt.

 

 

Boogschutter

Boogschutter 5

Het eerste gezicht:

Je beleeft te veel avonturen en bent altijd in voor nieuwe dingen. Je vermijdt om dicht bij mensen te komen en bent emotioneel afstandelijk, zelfs als je bij hen bent.

Ondanks dat je tijdens je reizen veel kennis hebt opgedaan, weet je nog niet hoe je deze kunt gebruiken.

Het tweede gezicht:

Je houdt ervan om reismaatjes te hebben en je vindt het ook prima om voor langere tijd op één locatie te blijven. Je hebt een vrije geest en een sterkere band met deze wereld dan de meeste mensen.

Je bent medelevend en liefdevol, en je zult degenen die in nood verkeren helpen, ongeacht de kosten.


Steenbok

Steenbok 5

Het eerste gezicht:

Ze doen er alles aan om een ​​bepaalde houding vast te houden. Je hebt een uitstekend gevoel voor zelfbeheersing.

Omdat een Steenbok altijd weet waar hij heen wil en met volle kracht vooruit duwt, is het moeilijk om hem van zijn pad af te krijgen.

Het tweede gezicht:

Je bent een erg moeilijk persoon om mee samen te werken in een team vanwege het feit dat je erg koppig bent en je geen aanpassingsvermogen hebt. Deze superioriteit is een direct gevolg van je ambitie.


Waterman

Waterman 5

Het eerste gezicht:

Watermannen denken altijd na voordat ze iets zeggen, en ze houden een open geest. Je bent een vreselijke leugenaar en giechelt vaak te midden van je leugens.

Mensen hebben vaak de indruk dat je uit een andere wereld komt omdat je fantasierijker bent dan de meeste andere tekens.

Het tweede gezicht:

Je bent volledig onafhankelijk en zelfredzaam en je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor je acties. Je veracht het om andere mensen lastig te vallen voor hulp, en je zult er alles aan doen om dit te voorkomen.

Mensen hebben de neiging je verkeerd te begrijpen en niemand kan precies voorspellen wat je gaat doen. Je leert van je fouten uit het verleden en herhaalt ze nooit.

 

 

Vissen

Vissen 5

Het eerste gezicht:

Vissen is, net als Kreeft, een teken dat zeer emotioneel, gevoelig en zorgzaam is. Ze zijn ook heel creatief.

Omdat Vissen zo emotioneel kwetsbaar zijn, kunnen ze geweldige vrienden en partners aantrekken. Ze zijn toegewijd aan de mensen om wie ze geven en zouden alles voor hen doen.

Het tweede gezicht:

Aan de andere kant hebben Vissen het moeilijk om met de realiteit om te gaan en zoeken ze vaak naar een uitweg. Ze zijn ook vaak eenlingen, omdat ze veel tijd alleen nodig hebben.

 



JUPITER CONJUNCT CHEIRON MAART 2023

 


JUPITER CONJUNCT CHEIRON MAART 2023 – EEN KRACHTIG PORTAAL VAN GENEZING
MAART IS EEN VAN DE KRACHTIGSTE MAANDEN VAN 2023 VANWEGE EEN AANTAL UITERST ZELDZAME EN SPECTACULAIRE KOSMISCHE AFSTEMMINGEN DIE GAAN PLAATSVINDEN.
Het Eclipse-seizoen begint ook in april, maar begint in maart. Onze zielen ondergaan een transformatie als gevolg van deze collectieve kosmische energie, die ook verandering en evolutie teweegbrengt.
Het is een grote zuivering, waarin we de oude spullen wegdoen, zodat we ruimte kunnen maken voor het nieuwe.
Als resultaat van de uitlijning van Jupiter en Chiron in Ram in maart, hebben we toegang tot een krachtig genezingsportaal dat ons door al deze cycli zal leiden.
JUPITER EN CHEIRON: EEN KRACHTIG PORTAAL VAN GENEZING
Cheiron is een asteroïde die bekend staat als de gewonde genezer, en Jupiter is de planeet van expansie en overvloed.
Wanneer ze na 12 jaar eindelijk weer bij elkaar komen, op 9-15 maart 2023, zal een krachtig portaal worden geopend, waardoor genezende energie de meest ontoegankelijke delen van onze geest, ons lichaam en onze ziel kan bereiken
Deze krachtige genezing zal helemaal doordringen tot in het centrum van wie we zijn, en de effecten ervan zullen door ons hele wezen worden gevoeld.
We hadden nooit gedacht dat we sommige van onze wonden zouden kunnen genezen, maar dit transformatieve genezingsmoment zal de ruwe kantjes gladstrijken.
Deze wonden, samen met de dingen waarvan we dachten dat we ze nooit zouden kunnen overwinnen of vergeten, zullen uiteindelijk minder ernstig worden, wegsmelten en verdwijnen, om te worden vervangen door volledigheid, een dieper begrip, mededogen en kracht.
Deze wonden en littekens van de strijd zullen ons een nieuw leven geven en ons naar plaatsen leiden die we in het verleden nooit hadden kunnen bedenken.
Je moet erop vertrouwen dat er wonderbaarlijke genezingen zullen plaatsvinden, dat schoonheid zelfs uit de meest desolate plekken tevoorschijn zal komen en dat zelfs het kleinste zaadje van hoop zal groeien, zelfs uit de donkerste wanhoop.
Omdat Jupiter en Cheiron maar eens in de 12 jaar op één lijn staan, mag je jezelf openstellen voor deze energie.
Denk er altijd aan om open te staan ​​voor de verschillende gaven van genezing die beschikbaar zijn. Zelfs te midden van verschrikkelijke dingen kun je schoonheid vinden als je je hart en geest maar openstelt voor het idee.
Je zult een uitweg uit je nachtmerries ontdekken, een die leidt naar een plek waar goedheid nog steeds mogelijk is.
JUPITER EN CHEIRON IN RAM
Wanneer Jupiter en Chiron op één lijn staan ​​in Ram, begrijpen we dat lijden en wonden onvermijdelijke aspecten van het leven zijn, en mogelijk zelfs onze bestemming.
Ram-energie is gepassioneerd, onafhankelijk, moedig, ondernemend en gedurfd. Het is niet meer dan normaal dat een avontuurlijke geest pijn en lijden doorstaat als gevolg van wonden, fouten en moeilijkheden.
We kunnen de pijn van verlies niet voelen tenzij we de vreugde van liefde hebben ervaren. Als we nooit echt geluk hebben ervaren, is het voor ons onmogelijk om verdriet te voelen. We moeten falen om te slagen.
Cheiron in Ram dient als een herinnering dat we door onze wonden leren, ontwikkelen en volwassen worden tot een completere versie van onszelf.
Ook al kunnen bepaalde wonden verlammend zijn, ze zijn ook degenen die ons kunnen genezen. Misschien niet op dezelfde manier als vroeger, maar op een meer ontwaakte manier.
Jupiter vergroot alles waarmee het in contact komt. Het kan dingen versterken die onze aandacht vragen. In plaats van vast te lopen in de details, moedigt Jupiter ons aan om een ​​stapje terug te doen en naar het grotere geheel te kijken.
Terwijl Jupiter zijn reis door Ram voortzet, heeft het enkele van onze dromen en wensen uitvergroot, gebieden belicht waarop we meer moed nodig hebben en ons uiteindelijke levensdoel verlicht.
Als Jupiter en Cheiron samenkomen in dit vuurteken, kunnen we het gevoel krijgen dat we in de gaten worden gehouden. Dit helende portaal is erg krachtig, dus het kan enige inspanning van onze kant vergen om gewoon te gaan zitten en het bloot te leggen.
GEBRUIKMAKEND VAN DE GENEZINGSPORTALEN JUPITER EN CHEIRON
Cheiron heeft de neiging om wonden te heropenen die al deel uitmaken van ons lot. De wonden die Cheiron ons toebrengt, zijn niet altijd onze schuld, en ook niet iets dat we hadden kunnen voorkomen.
Als we ons hiervan bewust zijn, kunnen we sommige gevoelens van schuld, schaamte en blaam verminderen die gepaard gaan met de pijnlijke wonden die we misschien met ons meedragen.
Jupiter geeft ons de mogelijkheid om de zonnige kant van de dingen te zien. Hierdoor zijn we in staat om het licht aan het einde van de tunnel te zien en te leren hoe we het meeste uit onze situatie kunnen halen.
Houd hier rekening mee als je merkt dat je een moeilijke tijd doormaakt.
Er zijn enkele situaties waarin er geen suikercoating is. Desalniettemin kan het erkennen van de duisternis ons helpen bij het stellen van de vraag: "Wat nu?"
En als we nadenken over wat komen gaat, kunnen we het misschien vullen met een beetje liefde, gelach en hoop.
We kunnen het idee accepteren dat we, ook al zijn we gekwetst en in elkaar geslagen, toch een mooi leven verdienen.
Jupiter conjunct Chiron is een geweldige kans om genezing te verwelkomen in alle gebieden van ons leven die het nodig hebben en om te onthouden dat onze wonden, hoe pijnlijk ze ook zijn, katalysatoren kunnen zijn voor een meer ontwaakt leven.

Onthoud dit...