vrijdag 10 maart 2023

JUPITER CONJUNCT CHEIRON MAART 2023

 


JUPITER CONJUNCT CHEIRON MAART 2023 – EEN KRACHTIG PORTAAL VAN GENEZING
MAART IS EEN VAN DE KRACHTIGSTE MAANDEN VAN 2023 VANWEGE EEN AANTAL UITERST ZELDZAME EN SPECTACULAIRE KOSMISCHE AFSTEMMINGEN DIE GAAN PLAATSVINDEN.
Het Eclipse-seizoen begint ook in april, maar begint in maart. Onze zielen ondergaan een transformatie als gevolg van deze collectieve kosmische energie, die ook verandering en evolutie teweegbrengt.
Het is een grote zuivering, waarin we de oude spullen wegdoen, zodat we ruimte kunnen maken voor het nieuwe.
Als resultaat van de uitlijning van Jupiter en Chiron in Ram in maart, hebben we toegang tot een krachtig genezingsportaal dat ons door al deze cycli zal leiden.
JUPITER EN CHEIRON: EEN KRACHTIG PORTAAL VAN GENEZING
Cheiron is een asteroïde die bekend staat als de gewonde genezer, en Jupiter is de planeet van expansie en overvloed.
Wanneer ze na 12 jaar eindelijk weer bij elkaar komen, op 9-15 maart 2023, zal een krachtig portaal worden geopend, waardoor genezende energie de meest ontoegankelijke delen van onze geest, ons lichaam en onze ziel kan bereiken
Deze krachtige genezing zal helemaal doordringen tot in het centrum van wie we zijn, en de effecten ervan zullen door ons hele wezen worden gevoeld.
We hadden nooit gedacht dat we sommige van onze wonden zouden kunnen genezen, maar dit transformatieve genezingsmoment zal de ruwe kantjes gladstrijken.
Deze wonden, samen met de dingen waarvan we dachten dat we ze nooit zouden kunnen overwinnen of vergeten, zullen uiteindelijk minder ernstig worden, wegsmelten en verdwijnen, om te worden vervangen door volledigheid, een dieper begrip, mededogen en kracht.
Deze wonden en littekens van de strijd zullen ons een nieuw leven geven en ons naar plaatsen leiden die we in het verleden nooit hadden kunnen bedenken.
Je moet erop vertrouwen dat er wonderbaarlijke genezingen zullen plaatsvinden, dat schoonheid zelfs uit de meest desolate plekken tevoorschijn zal komen en dat zelfs het kleinste zaadje van hoop zal groeien, zelfs uit de donkerste wanhoop.
Omdat Jupiter en Cheiron maar eens in de 12 jaar op één lijn staan, mag je jezelf openstellen voor deze energie.
Denk er altijd aan om open te staan ​​voor de verschillende gaven van genezing die beschikbaar zijn. Zelfs te midden van verschrikkelijke dingen kun je schoonheid vinden als je je hart en geest maar openstelt voor het idee.
Je zult een uitweg uit je nachtmerries ontdekken, een die leidt naar een plek waar goedheid nog steeds mogelijk is.
JUPITER EN CHEIRON IN RAM
Wanneer Jupiter en Chiron op één lijn staan ​​in Ram, begrijpen we dat lijden en wonden onvermijdelijke aspecten van het leven zijn, en mogelijk zelfs onze bestemming.
Ram-energie is gepassioneerd, onafhankelijk, moedig, ondernemend en gedurfd. Het is niet meer dan normaal dat een avontuurlijke geest pijn en lijden doorstaat als gevolg van wonden, fouten en moeilijkheden.
We kunnen de pijn van verlies niet voelen tenzij we de vreugde van liefde hebben ervaren. Als we nooit echt geluk hebben ervaren, is het voor ons onmogelijk om verdriet te voelen. We moeten falen om te slagen.
Cheiron in Ram dient als een herinnering dat we door onze wonden leren, ontwikkelen en volwassen worden tot een completere versie van onszelf.
Ook al kunnen bepaalde wonden verlammend zijn, ze zijn ook degenen die ons kunnen genezen. Misschien niet op dezelfde manier als vroeger, maar op een meer ontwaakte manier.
Jupiter vergroot alles waarmee het in contact komt. Het kan dingen versterken die onze aandacht vragen. In plaats van vast te lopen in de details, moedigt Jupiter ons aan om een ​​stapje terug te doen en naar het grotere geheel te kijken.
Terwijl Jupiter zijn reis door Ram voortzet, heeft het enkele van onze dromen en wensen uitvergroot, gebieden belicht waarop we meer moed nodig hebben en ons uiteindelijke levensdoel verlicht.
Als Jupiter en Cheiron samenkomen in dit vuurteken, kunnen we het gevoel krijgen dat we in de gaten worden gehouden. Dit helende portaal is erg krachtig, dus het kan enige inspanning van onze kant vergen om gewoon te gaan zitten en het bloot te leggen.
GEBRUIKMAKEND VAN DE GENEZINGSPORTALEN JUPITER EN CHEIRON
Cheiron heeft de neiging om wonden te heropenen die al deel uitmaken van ons lot. De wonden die Cheiron ons toebrengt, zijn niet altijd onze schuld, en ook niet iets dat we hadden kunnen voorkomen.
Als we ons hiervan bewust zijn, kunnen we sommige gevoelens van schuld, schaamte en blaam verminderen die gepaard gaan met de pijnlijke wonden die we misschien met ons meedragen.
Jupiter geeft ons de mogelijkheid om de zonnige kant van de dingen te zien. Hierdoor zijn we in staat om het licht aan het einde van de tunnel te zien en te leren hoe we het meeste uit onze situatie kunnen halen.
Houd hier rekening mee als je merkt dat je een moeilijke tijd doormaakt.
Er zijn enkele situaties waarin er geen suikercoating is. Desalniettemin kan het erkennen van de duisternis ons helpen bij het stellen van de vraag: "Wat nu?"
En als we nadenken over wat komen gaat, kunnen we het misschien vullen met een beetje liefde, gelach en hoop.
We kunnen het idee accepteren dat we, ook al zijn we gekwetst en in elkaar geslagen, toch een mooi leven verdienen.
Jupiter conjunct Chiron is een geweldige kans om genezing te verwelkomen in alle gebieden van ons leven die het nodig hebben en om te onthouden dat onze wonden, hoe pijnlijk ze ook zijn, katalysatoren kunnen zijn voor een meer ontwaakt leven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Onthoud dit...