maandag 28 november 2022

Vertrouwen

 



Toeval bestaat niet

 

Alles gebeurt altijd met een reden: toeval bestaat niet

Er bestaat niet zoiets als toeval in het universum. Het universum stuurt je constant signalen waar je al zo lang op hebt gewacht.
Alles gebeurt altijd met een reden: toeval bestaat niet
Heb je ooit gedacht aan een persoon die je lange tijd niet hebt gezien, en plotseling verschijnen ze voor je op straat?
Je zou meteen denken, 'wat een toeval was het toen, achter de sluier van de 'realiteit', een geheime kosmische organisatie aan het werk was die verantwoordelijk was voor het creëren van 'ongelukken'. We kunnen het het 'Kosmisch Centrum voor Beheer van Toeval' noemen.
Het universum vindt altijd manieren om ons te koppelen aan de mensen met wie we behoren te zijn en ons in situaties te plaatsen die de best mogelijke uitkomst voor ons hebben.
Het klinkt misschien vreemd voor velen, maar soms, in onze zoektocht naar het 'perfecte', zien we niet het 'onvolmaakte' dat perfect bij ons past. Dit geldt voor geliefden, vrienden, banen, kansen ... alles.
Als mensen bidden, vragen ze gewoonlijk aan God om hen het juiste pad te wijzen of om hen een teken te geven. Nou, raad eens?! Toeval en ongelukken bestaan ​​niet.
Open je ogen, want dit zijn de tekenen waar je al zo lang op hebt gewacht. Er bestaat niet zoiets als toeval in het heelal.
Noem het God, de Schepper, het Universum, de Bron, energie...noem het wat je maar wilt – het zal niets veranderen aan het feit dat alles wat ooit is gebeurd en zal gebeuren, met opzet is gepland en gecreëerd.
Dit komt omdat de manier waarop de Schepper zijn aanwezigheid laat zien, is zonder fysiek voor ons te verschijnen. Het feit dat het subtiel en moeilijk op te merken is, betekent niet dat het er niet is. We moeten de borden leren lezen. Het Universum laat ons altijd het pad zien dat we moeten bewandelen.
Onthoud dus elke keer dat je een doel wilt bereiken dat God al elke gedachte en intentie van je kent, en dat 'hij' weet wat het beste voor je is.
Ik wil zeggen dat je niet wanhopig moet zijn als niets volgens plan verloopt. Het is waarschijnlijk voor je grotere goed. Er is een masterplan dat al jouw projecten overtreft, zelfs de meest perfecte.
Het belangrijkste is om geloof te hebben. Stop nooit met aan jezelf te werken, maar push het niet als het niet werkt. Vertrouw op het universum; het heeft de beste verrassingen voor je in petto.


Onthoud dit...