dinsdag 28 februari 2023

God

 






Welk beschermend kristal is het beste voor je sterrenbeeld

 
Welk beschermend kristal is het beste voor jouw sterrenbeeld


Begrijp wat beschermende kristallen zijn en hoe ze je kunnen helpen volgens je sterrenbeeld!



Van kristallen is bekend dat ze spirituele genezing bevorderen, omgevingen harmoniseren en negatieve energieën omzetten in positieve energieën volgens het trillingsveld. Naast deze attributies worden kristallen veel gebruikt bij het uitvoeren van holistische therapieën en meditatieve praktijken.

In de astrologie wordt aangenomen dat het in contact komen met deze stenen, vooral als ze verband houden met uw sterrenbeeld, kan leiden tot verbeteringen in uw fysieke en emotionele gezondheid, naast het vergemakkelijken van het bereiken van een welvarend en evenwichtig leven.

Ontdek welke beschermende kristallen het beste zijn voor jouw sterrenbeeld en geniet van hun voordelen. Draag het in je zak, gebruik het als ketting, hanger, oorbellen of plaats het op de werktafel om te versieren en goede energie te hebben.


Ram - Carneool
De belangrijkste energetische steen van de inboorlingen van Ram is de Carneool. Deze naam komt van de etymologie "carnis", wat in het Latijn vlees betekent, verwijzend naar de roodachtige kleur van de steen.

Carneool symboliseert het vuurelement en staat voor uithoudingsvermogen, een grote bron van motivatie en zelfvertrouwen. Het heeft de kracht om Ram-energieën te beschermen en op te laden.

Voor Rammen, sterk en voorbestemd tot succes, kan dit kristal een uitstekende bondgenoot zijn.

Het is een veel gebruikt kristal omdat het jaloezie en allerlei negatieve energieën vermijdt, met een sterke beschermende kracht. Het brengt vitaliteit en energie over en versterkt de dynamiek en moed van de inboorlingen van Ram.

Andere kristallen gekoppeld aan Ram: Jaspis, Amethist, Citrien en Robijn.


Stier – Rozenkwarts
Het meest geschikte kristal voor Stier is Rozenkwarts. Deze steen heeft een diepe verbinding met de emotionele vibraties van dit teken.

In balans met de kracht, vastberadenheid, sensualiteit en volharding van Stier, helpt Rozenkwarts Stier om kalm te blijven en op te laden.

Dit is het kristal van liefde en genegenheid, dat de gevoeligheid van Stier-inboorlingen versterkt, hun emoties versterkt en helpt hun hart te kalmeren.

Door gevoelens in evenwicht te brengen, helpt het agressieve temperamenten te kalmeren en contrasterende omgevingen te harmoniseren. Dit kristal trekt zoetheid, tederheid, innerlijke vrede, absolute kalmte en spiritualiteit aan. Het helpt ook bij het overwinnen van pijn.

Andere kristallen gekoppeld aan Stier: Saffier, Smaragd, Tijgeroog en Aquamarijn.


Tweelingen – Agaat
De Agaat is het belangrijkste beschermende kristal van Tweelingen. Het is representatief voor het element Aarde en geeft Tweelingen een realistischer en stabieler beeld.

Bovendien heeft dit kristal een sterke kracht om energieën te transformeren, waardoor Gemini-inboorlingen in een bloeiende stemming komen.

De kracht van Agaat wekt de mentale energie van Tweelingen, bevordert hun creativiteit en vergroot de scheppingskracht.

Het is een kristal dat spontaniteit bevordert en moed en innerlijke kracht brengt, blokkades helpt overwinnen en welzijn, zelfvertrouwen en harmonie bevordert.

Het brengt emoties in evenwicht, helpt harmonie te bereiken in het huwelijks- en gezinsleven.

Andere kristallen gekoppeld aan Tweelingen: Citrien, Aquamarijn en Tijgeroog.


Kreeft - Parel
Kreeft is een waterteken, vertegenwoordigd door de figuur van de krab. Het is niet verwonderlijk dat de Parel de steen is waar Kreeft-lingen de meeste affiniteit mee hebben. Dit krachtige amulet benadrukt de emotionele problemen van dit teken.

Deze edelsteen bevordert eerlijkheid, waarheid en zuiverheid van gevoelens. Er wordt gezegd dat het ware liefde in ons leven aantrekt en helpt behouden, waardoor intense en duurzame relaties worden bevorderd.

De belangrijkste eigenschappen van de Parel zijn het vermogen om negatieve energieën te absorberen, te neutraliseren en harmonie en fysieke en mentale kracht te bevorderen.

Andere kristallen die verband houden met kanker: amber, maansteen en groen kwarts.


Leeuw – Pyriet
De pyriet is een kristal met vibratie vergelijkbaar met het sterrenbeeld Leeuw, en helpt dus bij emotioneel evenwicht, intuïtie, creativiteit en communicatie. Deze steen werkt het zelfvertrouwen van de inboorlingen van dit teken en is gerelateerd aan het element Vuur.

Bovendien wordt pyriet beschouwd als de steen van welvaart. Het trekt rijkdommen aan en de energie moet worden opgewekt met water en grof zout. Het kan ook worden gebruikt om angst te bestrijden, waardoor de mogelijkheden om persoonlijke en professionele doelen te bereiken worden vergroot.

Pyriet is een symbool van kracht, hoop en geloof en helpt de inboorlingen van het Leeuw-teken om hun doelen te bereiken.

Het is uitstekend voor het concentreren van positieve energie en het bevorderen van optimisme, stabiliteit en kracht om te winnen. Bovendien helpt het om het concentratievermogen en het geheugen te ontwikkelen.

Andere kristallen gekoppeld aan Leo: Tiger's Eye, Onyx en Topaz.



Maagd - Citrien
Het beste beschermende kristal voor Maagd is de Citrien. Deze steen kan een geweldige bondgenoot zijn bij meditaties en Maagden helpen een staat van vrede en rust te vinden.

Dit kristal is een symbool van rijkdom en heeft zo'n intense energie dat het zichzelf energetisch oplaadt en het potentieel heeft om andere kristallen op te laden.

Bij mensen manifesteert zijn kracht zich in de vorm van vitaliteit, het neutraliseren van negativisme. Gelegen op een specifieke plek in het huis, biedt het een rustige omgeving en elimineert het spanningen tussen de bewoners.

Dit kristal is een van de meest complete en meest beschermende.

Andere kristallen gekoppeld aan Maagd: Amazoniet en Amethist.


Weegschaal - Groene kwarts
De Groene Kwarts is het belangrijkste kristal in harmonie met het sterrenbeeld Weegschaal. Dit komt door de sterke verbinding van de steen met de energie van liefde. Dit kristal, ook wel bekend als Jade, trekt geluk en hoop aan.

In Weegschaal manifesteert zijn kracht zich, vormt een cirkel van bescherming, brengt overvloedig geluk en reguleert zaken van het fysieke lichaam.

In termen van menselijke relaties verwijdert de groene kwarts negatieve energieën en bevordert het de harmonie tussen mensen, wat buitengewoon nuttig is voor personen die moeite hebben met het uiten van hun gevoelens.

Andere kristallen gekoppeld aan Weegschaal: Rozenkwarts, Citrien en Beige Amazoniet.


Schorpioen – Granaat
De meest uitgebalanceerde energiesteen met Schorpioen wordt Granaat genoemd. Het is een sterk beschermend amulet en helpt bij het transmuteren van negatieve energieën zoals slechte gedachten, afgunst en woede.

De granaat vergroot het vermogen van Schorpioenen om problemen op te lossen, door zijn vitale energie en nadruk te leggen op het inzetten van zijn meest speciale kwaliteiten.

Trekt emotionele stabiliteit aan, vergemakkelijkt studie en verhoogt het concentratievermogen. Dit kristal staat symbool voor geluk en eeuwige jeugd.

Andere kristallen gekoppeld aan Schorpioen: Opaal en Vuuragaat.


Boogschutter – Lapis Lazuli
De Lapis Lazuli is de steen die het beste aansluit bij Boogschutter. Dit kristal heeft een sterke verbinding met de mentale sfeer en met de verheffing van de stemming.

Het biedt Boogschutters de weg naar zelfkennis en fysiek, mentaal en spiritueel evenwicht.

De blauwe kleur wordt altijd toegeschreven aan sereniteit. De steen zorgt voor balans voor individuen om hun intuïtie en spirituele verbinding te ontwikkelen.

Andere kristallen gekoppeld aan Boogschutter: turkoois, blauwe kwarts, sodaliet en toermalijn.


Steenbok – Onyx
Onyx is de steen die vibreert in harmonie met het teken Steenbok. Dit kristal symboliseert kracht en zelfbeheersing en is geweldig in het transmuteren van negatieve energieën en het breken van jaloezie gericht op Steenbokken.

De donkere kleur staat voor kracht en ernst, en helpt degenen die deze steen dragen om duidelijkheid te hebben in hun mening. Onyx kan zich ook uiten door zelfbeheersing te bevorderen.

Andere kristallen gekoppeld aan Steenbok: zwarte toermalijn, rookkwarts en fluoriet.



Waterman – Sodaliet
Het teken Waterman heeft veel affiniteit met Sodaliet. Deze steen staat voor rationaliteit en logisch denken. Het helpt Watermannen om collectieve en creatieve activiteiten te ontwikkelen.

Dit kristal verhoogt de energie van intelligentie en vergemakkelijkt de opname van nieuwe kennis. Het kan ook worden gebruikt tijdens meditatieve beoefening, waarbij het spirituele veld wordt uitgebreid.

Sodaliet wordt beschouwd als de beschermer van communicatie omdat het begrip, duidelijkheid en waarheid bevordert, waardoor de inboorlingen van Waterman hun capaciteiten kunnen ontwikkelen.

Andere kristallen gekoppeld aan Waterman: Aquamarijn, Lapis Lazuli, Turkoois en Amethist.



Vissen – Amethist
De Amethist is de meest uitgebalanceerde energiesteen met Vissen. Dit kristal is een krachtige bron van harmonie, intuïtie en nederigheid. Het helpt ook om de kwaliteiten van dit teken te benadrukken.

Voor Vissen die hun mediumschap willen stimuleren, is Amethist het ideale kristal om spirituele amplitude te bevorderen. De steen werkt ook als een beschermend schild en stabiliseert negatieve energieën.

Het wordt aanbevolen voor mensen die een hoge mate van vermoeidheid vertonen, omdat het energieterugwinning vergemakkelijkt.

Andere kristallen gekoppeld aan Vissen: Aquamarijn, Blauwe Agaat, Kwartskristal.

Onthoud dit...