woensdag 1 maart 2023

Zeilen op de wind


 

10 tekenen dat je mediumschapsvaardigheden

 


10 tekenen dat je mediumschapsvaardigheden hebt die je misschien niet kent




Iedereen heeft een bepaald niveau van paranormale vermogens, in verschillende mate. Je kunt je mediumschapsgaven ontwikkelen, die kunnen variëren van een eenvoudig "onderbuikgevoel" tot het zien van toekomstige gebeurtenissen, door middel van meditatie, workshops en een beter begrip van de gaven die je al hebt.

Buitenzintuiglijke waarnemingen zijn iets dat een persoon met paranormale vermogens bezit, iemand die de gewone persoon niet heeft.

Anderen hebben het vermogen om uittredingen te ervaren, terwijl weer anderen begaafd zijn met mediamieke vermogens waardoor ze dingen kunnen zien die fysiek niet in de kamer aanwezig zijn.

Tegenwoordig is het gebruikelijk dat mensen met paranormale vermogens het hun doel maken om deze gaven te gebruiken ten behoeve van anderen.

Wanneer mensen advies inwinnen bij waarzeggers, hebben ze vaak bevestiging of geruststelling nodig voor de keuzes die ze hebben gemaakt.

Aan de andere kant, als je een sterk intuïtief gevoel hebt, hoef je misschien geen helderziende meer te raadplegen omdat je zelf al paranormale gaven hebt.

Mediamieke vermogens omvatten onder andere helderziendheid, astrale projectie, channeling, energiegenezing, voorkennis, psychometrie en telepathie.

Tekenen dat je mediumschapsvaardigheden hebt
Als iemand die goed belezen is in occultisme, astrologie en het lezen van tarotkaarten, is het voor mij relatief eenvoudig om te zeggen of iemand paranormaal begaafd is of niet.

Bepaalde planetaire plaatsingen in een geboortehoroscoop, tarotkaartlezingen en zelfs informele gesprekken over manifestatie onthullen allemaal de psychische percepties van een persoon.

Ik ben altijd opgewonden om andere mensen te ontmoeten die paranormale krachten hebben en mijn observaties met hen te delen.

Ondanks mijn opwinding ga ik echter altijd uiterst voorzichtig te werk: paranormaal denken is niet gemakkelijk en veel mensen hebben misvattingen over wat deze gave precies inhoudt. Werken met paranormale talenten vereist geduld, oefening en veel zelfliefde.

Onze ouders leren ons op jonge leeftijd dat deze dingen oplichterij zijn, en we beginnen paranormale gaven in het algemeen te beschouwen als iets dat twijfelachtig en mogelijk frauduleus is.

Het eerste dat velen van ons moeten doen om gebruik te maken van onze paranormale vermogens, is dit idee te onderscheiden van dat van bedrog.

Er zijn zeker oplichters die angsttactieken gebruiken om de naïeve of kwetsbaren te misleiden om er winst mee te maken. Deze personen zijn geen paranormaal begaafden.

Meestal is doen alsof ze paranormaal begaafd zijn slechts een van de vele misleidende en uitbuitende praktijken die deze bedriegers gebruiken.

Mensen die in staat zijn om te zien, horen, voelen, voelen, proeven of intuïtie hebben buiten de grenzen van de fysieke wereld, worden paranormaal begaafden genoemd.

Het is een uitdaging, en misschien zelfs onmogelijk, om een ​​concrete definitie te geven van wat door de samenleving als een 'normale' perceptie wordt beschouwd.

We zijn tenslotte geconditioneerd om te geloven dat ons begrip van de wereld redelijk universeel is; we denken bijvoorbeeld dat iedereen weet dat de lucht blauw is en kan herkennen wanneer iemand in een slecht humeur is.

Als we dit spectrum van zintuigen echter nog verder uitbreiden, ontdekken we al snel dat bepaalde zintuigen door andere steeds minder worden waargenomen.

Door dit besef worden velen van ons zich bewust van onze unieke, aangeboren mediamieke gaven.


1. Je hebt levendige dromen

Er zullen tijden zijn dat je dromen zo echt aanvoelen dat ze een indruk op je achterlaten die niet alleen uren, maar zelfs dagen aanhoudt.

Je hebt bijvoorbeeld misschien gedroomd over een persoon die je al heel lang niet hebt gezien, om hem de volgende dag tegen te komen.

Je droomt niet alleen 's nachts, maar ook overdag. Je kunt bijvoorbeeld dagdromen over het krijgen van een promotie, en een paar minuten later zal iemand je vertellen dat je promotie gaat maken.

Het is belangrijk om lucide dromen serieus te nemen, omdat ze sterke aanwijzingen zijn dat je paranormale vermogens bezit.



2. Je hebt bijzonder scherpe zintuigen

Mensen met mediumschapsvaardigheden hebben buitenzintuiglijke waarneming, en als je het gevoel hebt dat je zintuigen bijzonder scherp zijn, dan heb je dat misschien.

Misschien merk je zelfs dat je de gedachten en gevoelens van andere mensen kunt aanvoelen en dat je hun zinnen kunt afmaken, niet slechts één keer en niet alleen voor één persoon, maar vele malen voor een verscheidenheid aan verschillende mensen.

Als dit het geval is, is het mogelijk dat je het paranormale vermogen van telepathie hebt.



3. Je hebt een sterk onderbuikgevoel

Als je merkt dat je onderbuikgevoelens vaak kloppen, is dit een van de beste indicatoren dat je paranormale vermogens hebt.

Het kan voelen alsof je in een bepaalde richting wordt getrokken, wat meestal wordt geassocieerd met een gevoel van weten.

Bovendien kunnen zelfs gewone mensen deze gevoelens af en toe hebben, maar wat een helderziende van een normaal persoon onderscheidt, is of hun voorspelling meestal wel of niet klopt.



4. Een reukvermogen

Dit is het vermogen om een ​​geur of geur te ruiken die door de geest wordt overgedragen. in de meeste gevallen kunnen degenen die dichtbij zijn de geur niet ruiken.

Het kan worden geassocieerd met de geest die de boodschap verzendt.



5. Je bent extreem empathisch

Veel mensen hebben het vermogen om empathisch te zijn of zich in andermans schoenen te verplaatsen.

Aan de andere kant, als je de neiging hebt om zo sterk te voelen en de emoties van andere mensen als de jouwe te nemen, zelfs als ze aan de andere kant van de wereld plaatsvinden, dan is dit een goed teken dat je een vorm van paranormaal begaafd bent. .

Als je zeer empathisch bent, betekent dit dat je acuut gevoelig bent voor de gevoelens van anderen.


6. Je nieuwe kennis ziet er blauw of rood uit

Mensen met speciale vaardigheden ervaren vaak een fenomeen dat bekend staat als synesthesie, waarbij de zintuigen op de een of andere manier zijn omgekeerd, waardoor ze een uniek perspectief hebben op hoe andere mensen worden waargenomen.

Als dit het geval is, moet u zich afvragen of je ooit een persoon bent tegengekomen die omringd lijkt te zijn door muzieknoten, of iemand die jou associeert met een bepaalde kleur of landschap.

Als dit het geval is, is dit een teken dat je misschien een psychische gave of talent hebt.


7. J kunt toekomstige gebeurtenissen voorspellen

Het vermogen om de toekomst te voorspellen is iets anders dan het hebben van onderbuikgevoelens. Dit is het meest voor de hand liggende teken dat je mediumschapsvaardigheden hebt, vooral als je het bijna altijd goed doet.

Je hoeft geen grote gebeurtenissen nauwkeurig te voorspellen; integendeel, zelfs voorspelde kleine gebeurtenissen zijn waardevol.


8. Je hebt visioenen
Mensen met mediumschapsvaardigheden hebben het vermogen om dingen die aan hen worden gepresenteerd te 'zien' met hun geestesoog of derde oog.

Je ziet ze door mentale flitsen met afbeeldingen van mensen, scènes, plaatsen, objecten, geesten, symbolen en kleuren.


9. Je ontvangt berichten via aanraking

Dit wordt ook wel psychometrie genoemd. Je kunt een bericht van een item oppikken door het simpelweg aan te raken of in je hand te houden.

Het item kan worden gepersonaliseerd en het bevat de vibratie van de eigenaar ergens in zijn compositie.

Je bent in staat de persoonlijkheid van de eigenaar te herkennen en kunt situaties zien, horen of voelen die zich rondom de persoon afspelen, in het heden of verleden.


10. Je hebt een goed gehoor


Dit is het vermogen om berichten te "horen" die uit de geestenwereld komen. Deze berichten worden rechtstreeks aan je bewustzijn afgeleverd.

Soms, zoals wanneer u naar de radio luistert, hoor je een stem die jouw naam roept, of hoort je een mix van stemmen.


7 tips en oefeningen voor mediumschap
Het verder ontwikkelen van je mediumschapsvaardigheden en het openen van je derde oog zouden geen moeilijke dingen moeten zijn. Hier geven we je enkele handige tips.


1. Visualisatieoefening
Je derde oog zal meer ontwikkeld en scherp worden als je visualiseert. Er zijn veel verschillende manieren om deze oefening te doen, maar mijn favoriete manier is om bloemen te gebruiken.

Neem om te beginnen een bloem mee de kamer in en besteed wat tijd aan het observeren ervan. Sluit vervolgens je ogen en stel je de bloem zo gedetailleerd mogelijk voor in je geestesoog.

Verander de kleur, vorm, grootte, enz. niet. Jouw paranormale visie zal verbeteren met behulp van deze oefening.


2. Maak contact met je spirituele gidsen
Nadat je het eerste contact met je spirituele gidsen hebt gemaakt, zal het veel eenvoudiger voor je zijn om te vragen of ze prachtige foto's laten zien wanneer je contact met ze hebt gemaakt.

Maar als je nog nooit eerder een verbinding met je spirituele gidsen tot stand hebt gebracht, hoef je je geen zorgen te maken; dit is veel eenvoudiger dan u zich misschien kunt voorstellen.

In feite zul je geen eenvoudigere paranormale oefening vinden dan deze. Communiceer om te beginnen regelmatig met je spirituele gidsen gedurende de dag.

Als je bijvoorbeeld behoefte hebt aan intuïtieve begeleiding of hulp bij het nemen van een beslissing, moet je je gidsen erom vragen. Maak je geen zorgen, ze kunnen je horen.

Let daarna op eventuele intuïtieve signalen die je voelt of beelden die in je opkomen.


3. Oefen het zien van aura's
Iedereen kan aura's leren zien, aangezien iedereen al het vermogen bezit om energie rondom levende wezens te zien.

Daarom zou het geen verrassing moeten zijn dat dit kan helpen bij het ontwikkelen van mediumschapsvaardigheden. Laat een goede vriend voor een muur in effen kleur staan.

De volgende stap is om ongeveer 3 voet terug te gaan; op deze afstand zou je het hoofd en de schoenen van je vriend moeten kunnen zien zonder omhoog of omlaag te hoeven kijken.


Breng vervolgens je aandacht naar de bovenkant van het hoofd van je vriend, het derde ooggebied. Stel je voor dat je er doorheen kijkt naar de muur erachter. Je gaat je bewust worden van de auralaag die rond het hoofd zit.


4. Schrijf in het dagboek
Nadat je een verbinding hebt gemaakt met zowel je hogere zelf als je spirituele gidsen, wil je wat aantekeningen maken.

Ik heb in het verleden verklaard, en ik ben er nog steeds van overtuigd, dat het bijhouden van een dagboek erg nuttig is. Het versterkt je verbinding met je intuïtieve vermogens, zoals mediumschap.


5. Geef vaak lezingen
Je kunt de hele dag lezen over paranormale ontwikkeling, maar op een gegeven moment moet je wat je hebt geleerd in de praktijk brengen en wat lezingen geven.

Lezingen geven aan familieleden, vrienden en zelfs kennissen van vrienden is een van de meest effectieve manieren om deze vaardigheden aan te scherpen, ondanks het feit dat het in het begin zenuwslopend kan zijn.


6. Neem meditatie op in je dagelijkse routine
Je zult ontdekken dat meditatie een van de nuttigste en belangrijkste mediamieke oefeningen is die je kunt doen.

Het is geweldig omdat het je verbindt met je hogere zelf, je aards maakt en je vibratie verhoogt, waardoor je toegang krijgt tot alle psychische goedheid in het universum.



7. Gebruik essentiële olie van rozemarijn op je derde oogchakra

Essentiële oliën hebben een breed scala aan toepassingen, waaronder de bevordering van psychologische groei, en ik vertrouw erop.

Om de mediale kracht te versterken met rozemarijnolie:

Breng een heel klein druppeltje aan op je derde oogchakra en wrijf het in (tussen je wenkbrauwen). Zorg ervoor dat het niet in uw ogen komt.
Zeg tegen jezelf dat een van je doelen is om je mediumschapsvaardigheden te verbeteren.
Mediteer daarna terwijl je geniet van de kalmerende geur van de olie.


Andere dingen die je kunt doen om je paranormale krachten te vergroten


Ga voor koffie met je intuïtie

Stel je voor dat je een oude vriend uit je jeugd tegenkomt die je al jaren niet meer hebt gezien. Hoe zou jij je voelen?

Je bent opgetogen omdat je nadenkt over het verleden en je de unieke dynamiek van je relatie levendig kunt herinneren.

Er is echter een aanzienlijke hoeveelheid tijd verstreken sinds je speeldagen, en ondanks het feit dat je oude vriend nog steeds dezelfde persoon is, zijn jullie twee nu in veel opzichten volslagen vreemden.

Je moet wat tijd besteden aan het leren kennen van de echte jij voordat je met succes nieuwe vriendschappen kunt aangaan. Behandel je intuïtie alsof het een oude vriend uit je jeugd is als je je paranormale vermogens wilt ontwikkelen.

Omdat het altijd een onderdeel van je geest is geweest, is het niet meer dan normaal dat je vertrouwd bent met je intuïtie. De manier waarop jullie samenwerken zal echter heel anders zijn dan vroeger.

Ontwikkel een relatie met je intuïtieve kant door je dagelijks bezig te houden. Je gevoelens in verschillende kleuren zetten kan een leuke en gemakkelijke oefening zijn.

Denk om te beginnen aan iets heel basaals, zoals een frustrerend gesprek dat je had met je baas of een flirterige sms-uitwisseling die je had met de persoon op wie je verliefd bent.

Kies vervolgens kleuren die je herinneren aan de emoties die je zojuist hebt beschreven (in dit voorbeeld kiezen we respectievelijk voor geel en roze).

Je intuïtie zal na verloop van tijd via deze non-verbale taal met je kunnen communiceren en deze kleur zal uiteindelijk geassocieerd gaan worden met het betreffende gevoel.

Nadat de kleur en de energie zijn gecombineerd, zal je intuïtie kunnen wijzen op gebeurtenissen buiten je directe realiteit.

Als je roze begint te zien wanneer je vriendin je begint te vertellen over haar nieuwe collega, dan weet je meteen dat er een romantische relatie tussen hen twee is.



Scan de kamer

Het regelmatig uitvoeren van zogenaamde 'omgevingsscans' is een andere uitstekende manier om jouw paranormale gaven aan te scherpen.

Om dit te bereiken, moet je jezelf in het midden van de kamer plaatsen. Observeer de bezienswaardigheden, geluiden en geuren terwijl je door de kamer beweegt.

Welke regio's zijn het aantrekkelijkst? Welke zijn het minst? Verken de hoeken, de ramen en het meubilair. Hoe voel je je door deze energieën?

Ik ben me ervan bewust dat deze oefening in het begin misschien een beetje vreemd aanvoelt, maar het is het waard. Voer deze scans uit in veel omgevingen, zoals parken, bars, kantoren en zelfs de metro, om meer ervaring op te doen.

Hoe meer je je bewust bent van je omgeving, hoe gemakkelijker het voor je zal zijn om subtiele verschuivingen in energie te detectere

Met voldoende oefening kun je deze vaardigheid uiteindelijk niet alleen toepassen op toekomstige gebeurtenissen, maar ook op herinneringen uit het verleden.

Het vermogen om naar believen buitenlichamelijke ervaringen te creëren staat bekend als astrale projectie, en dit is de eerste stap op weg naar het bereiken van dat vermogen.

Het vergt jaren van oefening om astraal te kunnen projecteren, maar het uitvoeren van omgevingsscans zal je helpen je paranormale vermogens verder te ontwikkelen.



Word dromerig
Het gebruik van ons onderbewustzijn is een van de meest effectieve manieren om toegang te krijgen tot onze paranormale vermogens.

Gedurende ons hele leven stellen we constant grenzen om de hoeveelheid informatie en ervaring die we opnemen te beperken, en er zit een goede logica achter deze praktijk.

Het is voor ons onmogelijk om alles wat op ons pad komt in ons op te nemen en toch een gezonde levensstijl aan te houden. Het ontwikkelen van een gezonde relatie met je onderbewustzijn is de snelste manier om je mediumschap te activeren.

Dromen zijn een uitstekende toegangspoort tot deze wereld, omdat ze een parallelle realiteit vertegenwoordigen die we ervaren als we wakker zijn.

Vrij van fysieke beperkingen kunnen we ons moeiteloos tussen ruimtes verplaatsen. Hierdoor kunnen we nieuwe landen ontdekken, teruggaan in de tijd en communiceren met buitenaardse wezens.

Dromen zijn een toegangspoort tot het onderbewustzijn, en hoe meer we vertrouwd raken met deze wereld, hoe eenvoudiger het voor ons zal zijn om toegang te krijgen tot de volledige reikwijdte van onze paranormale vermogens.

Zorg ervoor dat je altijd pen en papier in de buurt van je bed hebt: naarmate je meer vertrouwd raakt met je onderbewustzijn, zul je de ongelooflijke vloeibaarheid tussen werelden beginnen te zien.

Onthoud dit...