zaterdag 25 maart 2023

Zevende zintuig

 


Seventh Sense: wat is het en 5 tekenen dat je het hebt


Je hebt misschien gehoord over het zesde zintuig, maar je zevende zintuig is ook erg belangrijk. Je zesde zintuig – intuïtie – is je innerlijke gevoel dat je helpt mensen, situaties en kansen te evalueren.
Aan de andere kant is de term zevende zintuig van toepassing op uw beoordelingsvermogen . Daarom wordt het in een heel andere zin gezien omdat de beoordeling een logischer proces is.
Over het algemeen is het zo dat mensen met een sterk zevende zintuig in staat zijn om dingen rationeel te beoordelen. Ze kunnen bijvoorbeeld zeer nauwkeurig het gewicht, de grootte, de winst of het financiële verlies van een artikel inschatten.
Mensen met een sterk zevende zintuig zijn geboren ondernemers en wiskundigen.
In feite is er heel weinig bewijs van dit gevoel op internet, maar veel beroemde en invloedrijke figuren in de zakenwereld erkennen het zevende zintuig algemeen.
Ik werd me er voor het eerst van bewust dat er echt een 'zevende zintuig' bestaat toen ik naar het spel luisterde dat mijn jongere vriendin, nu een software-engineer, met haar vader speelde.
Ze groeide op in een stedelijk gebied en maakte samen met haar vader lange reizen die erg vermoeiend voor hen waren. Dus, om ze op te vrolijken, daagde hij ze uit om te berekenen hoeveel mijlen ze al hadden afgelegd.
Maar hij vroeg ze ook om te berekenen hoeveel mijlen ze zouden afleggen als er een specifiek scenario was dat verkeersdrukte zou veroorzaken, of hoeveel mijlen ze in bepaalde minuten of uren zouden afleggen.
Ze was toen erg jong, maar verrassend genoeg kon ze de kilometerstand met grote nauwkeurigheid schatten. Meer vanwege het fenomeen dat 'zevende zintuig' wordt genoemd, dan vanwege het werkelijke wiskundige vermogen.
Inhoudsopgave [ laten zien ]

ZEVENDE ZINTUIG: WAT KUNNEN WE ER DOORHEEN ZIEN?

Seventh Sense Wat kunnen we er doorheen zien
Terwijl het zesde zintuig wordt gezien als onze waarneming en de innerlijke stem die ons helpt ongeziene berichten en patronen te herkennen, is het zevende zintuig iets heel anders.
Als we het echter hebben over het 'zevende zintuig', is dat ook niet iets dat helemaal rationeel is, maar iets dat nog steeds zijn brandstof vindt in het spirituele rijk en zijn aspecten .
Er zijn inderdaad mensen die begaafd zijn in rekenen, maar met een scherp zevende zintuig kun je hele gebeurtenissen met winst en verlies voorspellen.
Een persoon met dit gevoel zal bijvoorbeeld weten waar hij geld moet investeren , wat kan leiden tot succes op de lange termijn. Hoeveel moeite en tijd het kost om een ​​nauwkeurig resultaat en zelfs de afmetingen van dingen te krijgen.

Dus degenen die ongelooflijk begaafd zijn met het zevende zintuig weten precies hoeveel tastbare en immateriële dingen wegen of hoe groot ze zijn. Zonder erover na te hoeven denken omdat hun innerlijke spiritualiteit hen dichter bij de kennis van zaken brengt.

SEVENTH SENSE: HOE WEET JE DAT JE HET HEBT?

Seventh Sense Hoe weet je dat je het hebt
Het zevende zintuig siert in de regel nooit mensen die overdreven creatief of gepassioneerd zijn. Het komt eerder voor bij kalme en nuchtere mensen die zich laten leiden door hun nieuwsgierigheid om bepaalde patronen in hun omgeving te herkennen.
Wanneer ze specifieke doelen of professionele taken moeten volbrengen, is deze neiging erg handig. Meestal willen deze mensen ook nuttig zijn en gerespecteerd worden door de samenleving, dus gebruiken ze dit geschenk vaak voor hun persoonlijke bevestiging.
Maar ze voelen ook de behoefte om anderen te helpen en de verantwoordelijkheden die hun zijn toevertrouwd te waarderen.
Mensen met een sterk zevende zintuig zijn dus te herkennen aan hun nimmer aflatende dorst naar kennis en nieuwsgierigheid naar wat normale aspecten van de werkelijkheid lijken te zijn.

5 TEKENEN DAT JE EEN ZEER ONTWIKKELD ZEVENDE ZINTUIG HEBT

5 tekenen dat je een zeer ontwikkeld zevende zintuig hebt
Als mij wordt gevraagd om het zevende zintuig nader te omschrijven, zeg ik altijd graag dat het gaat om spiritueel maar ook rationeel begaafde mensen die de werkelijkheid definiëren.
Ze zijn vaak in de war over de emotionele aspecten van het leven en die buiten de realiteit, terwijl ze beter dan de gemiddelde persoon begrijpen wat het betekent om de realiteit te omarmen.
Zodat ze de dingen kunnen zien zoals ze zijn zonder enig subjectief oordeel en alleen door objectieve actie en vanuit dat gezichtspunt. Hierdoor kunnen ze de objectieve waarheid zien, die in elk geval waar is.
Maar het interessante aan dit zintuig is dat ze het doen met kennis maar ook met behulp van dit zintuig. Daarom kunnen ze altijd de meest nauwkeurige en geschikte waarheid vaststellen zonder deze te hoeven transformeren.
Hieronder staan ​​5 tekens om je te helpen begrijpen of je echt over dit krachtige zintuig beschikt.

1. JE BENT GEFASCINEERD DOOR NATUURLIJKE EN ALLEDAAGSE DINGEN

Mensen met een sterk ontwikkeld zevende zintuig zijn gefascineerd door de natuur , maar ook door gewone dingen en processen. Dit type persoon is gemakkelijk te herkennen wanneer ze naar een interessante rots kijken of een zeldzame verscheidenheid aan bloemen oppikken.
Ze ontdekken ook interessante dingen die velen zich niet realiseren of over het hoofd hebben gezien. Dus vanwege hun gave zijn ze erg verbonden met dingen die bestaan ​​en zichtbaar zijn, terwijl degenen met een zesde zintuig met dingen die buiten de realiteit liggen en niet kunnen worden gezien.

Wat de echte realiteit is, is echter een vraag die we waarschijnlijk nooit echt zullen beantwoorden.


2. JE BENT ERG NIEUWSGIERIG EN LEERT ALTIJD NIEUWE DINGEN

Je bent erg nieuwsgierig en leert altijd nieuwe dingen
Degenen met een zevende zintuig zijn zich bewust van hun bekwaamheid, maar vertrouwen er niet alleen op. In werkelijkheid zijn dit vaak heel hardwerkende mensen die graag nieuwe dingen leren.
Ze zijn echter meer geïnteresseerd in praktische zaken dan in zaken die artistieke waarde hebben. Ze leren vaak liever breien dan schilderen.
En zelfs als ze beide proberen, zullen ze zich oriënteren op patronen die al herhaald zijn en nooit iets van zichzelf creëren .

3. JE LAAT JE NOOIT VOOR DE GEK HOUDEN IN JE OORDEEL

In je oordelen en zelfs in je interpersoonlijke relaties sta je nooit toe dat gevoelens je realiteit vervormen. Omdat je, in tegenstelling tot mensen met een zeer scherp zesde zintuig, niet zo empathisch en gevoelig bent .
Want voor jou brengen de harde waarheid en realiteit geen pijn en wanhoop met zich mee, maar een overvloed aan mogelijkheden. Vooral omdat je hele wezen gericht is op je gave, ben je niet geneigd om te reageren op een bevlieging of een gevoel.
Hoewel ze emoties bezitten, vellen ze geen oordelen op basis van hen, omdat dit niet tot de ultieme waarheid leidt .

4. VELEN BESCHOUWEN joU ALS KALM EN CONFLICTVRIJ

Een van de meest opvallende kenmerken van een persoon die begaafd is met het zevende zintuig, is dat ze de neiging hebben om stil te zijn en niet snel te provoceren.
Ze zien hun emoties ook als iets rationeels en zullen er niet overdreven op reageren . Je gevoelens zijn niet geheel subjectief, maar eerder objectief en realistisch.
Ze worden dus niet overweldigd door haat, afgunst of woede, en worden ook niet verliefd zonder rationele reden. Daarom hebben ze voor al hun emotionele connecties een objectieve reden nodig waarom ze die zouden moeten waarderen.

5. Je BENT ZEER VERANTWOORDELIJK ALS HET GAAT OM je VERPLICHTINGEN

Je bent zeer verantwoordelijk als het gaat om jouw verplichtingen
Degenen die het geluk hebben een zevende zintuig te bezitten, voeren hun taken uit met grote volwassenheid maar ook met nauwkeurigheid.
Ze kunnen zichzelf niet toestaan ​​een objectieve verwachting te verraden die op hen wordt gesteld en die het gebruik van hun gave vereist.
Met grote zorg en oog voor detail bereid je elk professioneel project voor. Anderen verplichten hen ook met klusjes omdat ze weten dat ze altijd op hen kunnen rekenen.
Het niet voltooien van een taak zou betekenen dat ze iets onnatuurlijks deden .


SEVENTH SENSE: HOE GEBRUIK JE HET VOOR JE EIGEN VOORDEEL?

Seventh Sense Hoe je het voor jouw eigen voordeel kunt gebruiken
Een zevende zintuig is absoluut een voordeel, omdat het de persoon in staat stelt de dingen te zien zoals ze werkelijk zijn. De bezitter van deze gave heeft ook een opmerkelijk vermogen om dingen te voorspellen in zijn of haar voordeel of in het voordeel van anderen.
Hoewel er mensen zijn die van nature een sterker zevende zintuig hebben, kunnen we er allemaal aan werken om het in ons voordeel aan te scherpen.
Want als we oppervlakkig blijven nadenken over bepaalde situaties en er constant van uitgaan dat als we maar hard genoeg werken, we zullen krijgen wat we willen, zullen we nooit de resultaten krijgen die we willen.
Als we de realiteit van het moment en de situatie goed hadden ingeschat, zouden onze beslissingen en resultaten anders zijn geweest - namelijk als we volledig overweldigd waren door de realiteit.
Daarom moeten we werken aan het scherpen van ons zesde zintuig, en dat kunnen we alleen doen door de dingen te zien zoals ze werkelijk zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Onthoud dit...