zaterdag 11 maart 2023

Voordat je..

 


Voordat je een boomtak afsnijdt of een bloem neemt, laat de geest van de boom of plant weten wat je gaat doen, zodat hij jouw energie van die plek kan verwijderen en de snede niet zo sterk voelt.
Als je naar de natuur gaat en een steen wilt pakken die in de rivier heeft gelegen, vraag dan aan de beschermer van de rivier of hij je toestaat een van zijn heilige stenen te pakken.
Als je een berg moet beklimmen of een pelgrimstocht door het oerwoud moet maken, vraag dan toestemming aan de geesten en de beschermers van de plek. Het is heel belangrijk dat je communiceert, zelfs als je niet voelt, hoort of ziet.
Betreed elke plek met respect, want de hele natuur hoort je, ziet je en voelt je. Elke beweging die je maakt in microkosmos genereert een grote impact op macrokosmos.
Wanneer je vegetatie benadert, wees dan dankbaar voor het medicijn dat het voor je heeft.
Eer het leven in zijn verschillende vormen en wees je ervan bewust dat elk wezen zijn doel vervult. Niets is geschapen om de ruimtes op te vullen. We zijn hier allemaal om onze missie te herinneren, om te herinneren wie we zijn, we zijn allemaal belangrijk en kostbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Onthoud dit...