maandag 27 februari 2023

12 soorten lichtwerkers

 


Heb je je ooit afgevraagd welk type lichtwerker jij of iemand die je kent is? Dit artikel is hier om je te vertellen over de 12 meest voorkomende soorten lichtwerkers en wat hun missie is.

 

De 12 soorten lichtwerkers

Deze lijst zal je helpen de verschillende soorten lichtwerkers te identificeren en kan je helpen jezelf te identificeren. Je hebt misschien het gevoel dat je in verschillende categorieën thuishoort; dit is normaal.

Je bent een vrij individu met meerdere keuzes. Het kenmerk dat jou het beste beschrijft, ongeacht hoeveel het er zijn, vertegenwoordigt het soort lichtwerker dat je bent.

 

1. Netwerkers

Dit zijn lichtwerkers die zich bezighouden met poorten naar deze aarde en rasters. Dit vermogen zorgt ervoor dat ze donkere energie kunnen voelen in elke ruimte die ze betreden. Ze kunnen zich aanpassen aan hun omgeving, omdat de energieën om hen heen soms overweldigend kunnen worden.

Omdat het echter hun missie is om een ​​gebied op te fleuren , zullen ze er alles aan doen om de donkere energie te elimineren.

Netwerkwerkers staan ​​bekend als ruimtelijke empaten die het violette licht van Aartsengel Michaël oproepen. Dit stelt hen in staat om de duistere energieën die ze tegenkomen te reinigen en te transmuteren. Hoewel ze gemakkelijk overweldigd kunnen raken, zijn netwerkwerkers over het algemeen leuk om mee om te gaan en zijn ze altijd bruisend en vrolijk.

Ze werken met het GAIA-raster, waardoor ze reinigend licht in hun planeet kunnen toelaten Dit is mogelijk vanwege hun grote harten die dat licht in het universum vrijgeven. Hun liefdevolle aanwezigheid trekt ook mensen aan met duistere energieën die reiniging nodig hebben.

Daarom is het je misschien opgevallen dat veel van je vrienden en geliefden duistere zielen zijn. Ze zien je als een baken dat een licht schijnt in hun duistere leven, waardoor ze graag bij je in de buurt willen zijn.

Een netwerkwerker kan ook de positieve energieën om zich heen voelen , waardoor ze de broodnodige rust uit de duisternis krijgen.

 

2. Tijdlijn Werknemers/ Transmutanten

Het type lichtwerkers dat ik het meest interessant vind, zijn de tijdlijnwerkers; dit komt door mijn obsessie met Doctor Who. Afgezien daarvan beschikken tijdlijnwerkers over zeer krachtige vaardigheden , uitvergroot in hun empathie. Ze kunnen de tijdlijnen veranderen, alsof je door parallelle realiteit stapt.

Tijdlijnwerkers kunnen de realiteit kiezen waarin ze willen zijn, maar zijn zich ervan bewust dat hun keuzes de realiteit van andere mensen kunnen beïnvloeden. Daarom zijn ze erg voorzichtig met wat ze doen en zorgen ze ervoor dat ze hun behoeften niet boven die van anderen stellen.

Ze kunnen voorouderlijke karma's kwijtschelden voor mensen van wie de familie er te veel van heeft verzameld.

Tijdlijnwerkers wijzen de weg voor anderen om te volgen; ze geloven dat we Eén zijn en dat de keuzes van de een invloed hebben op die van anderen. Ze geven het goede voorbeeld en zorgen ervoor dat ze een helder en duidelijk pad banen dat anderen kunnen volgen.

Net als hun tegenhangers tekenen tijdlijnwerkers ook duistere entiteiten. Als je er een bent, zul je merken dat er meer mensen met duistere zielen naar je toe komen naarmate je sterker wordt. In tegenstelling tot de meeste mensen, jaag je ze niet weg.

Je mededogen creëert een veilige ruimte voor hen, waardoor ze comfortabel genoeg zijn om zich voor jou open te stellen . Hun sterke gedachten kunnen je beïnvloeden, en ik zou meditatie aanraden om de wereld een tijdje buiten te sluiten.

3. Frequentiewerkers

De meeste mensen resoneren met frequentie-lichtwerkers en de meesten van ons hebben met hen te maken gehad. Dit komt omdat dit een van de meest voorkomende soorten lichtwerkers is . Dat betekent niet dat hun werk minder belangrijk is. Frequentiewerkers moeten worstelen om de frequenties goed te houden in een wereld omringd door chaos.

Frequentiewerkers komen dichtere energieën tegen en het is hun taak om deze frequenties in stand te houden. Hun werk is zwaar omdat de driedimensionale werkelijkheid afhankelijk is van de wet van polariteit, waardoor de frequentie dicht is.

Als frequentiewerker heb je misschien moeite om je frequentie te behouden wanneer je wordt omringd door entiteiten die de neiging hebben om je frequenties te verlagen. Laat je hierdoor echter niet ontmoedigen. Je zult het met meer oefening beter kunnen reguleren; je moet gewoon geduld hebben .

De wereld zit vol met mensen die moeilijke tijden doormaken, meerdere ruzies en verschillende overtuigingen, terwijl er zoveel tegelijkertijd gebeurt. Het is begrijpelijk dat je jezelf met al deze chaos zou willen opsluiten. U moet echter de ware missie van uw ziel onthouden .

Focus op zelfzorg en creëer een veilige omgeving waar je even kunt bijkomen van alle gekte. Blijf je vak oefenen en stel jezelf geleidelijk bloot aan dichtere frequenties totdat je het onder de knie kunt krijgen.

 

4. Genezers

Deze spreken voor zich. Genezers hebben een belangrijke missie om de mensheid te genezen. Ze voelen het lijden van de mensheid en hebben een overweldigende drang om ons te helpen. Dit maakt ze erg gevoelig en empathisch voor anderen , wat hun verlangen aanwakkert om anderen te genezen.

Stel je voor dat je de pijn van een persoon voelt wanneer ze een moeilijke tijd doormaken. Stel je nu voor dat pijn vergroot wordt om iedereen die pijn om je heen doormaakt te passen. Dit lijkt iets wat ik nooit zou kunnen; Ik ren weg bij het minste ongemak totdat ik klaar ben om anderen onder ogen te komen.

Als je een genezer bent, weet je hoeveel een beetje tijd alleen je kan helpen.Een van de manieren om een ​​krachtige genezer te worden, is door eerst jezelf te helen . Als je jezelf beter begrijpt, kun je anderen begrijpen, waardoor je ze gemakkelijker kunt genezen. Door aan jezelf te werken, creëer je een hogere vibratie en licht waarmee je iedereen kunt genezen met wie je in contact komt.

Een andere manier om een ​​krachtige genezer te worden, is door aan je intuïtie te werken . Dit zal je talenten verbeteren. Naarmate je groeit, krijg je misschien ook nieuwe vaardigheden, als je die nog niet had. De meeste genezers hebben paranormale vermogens of de gaven van helderwetendheid en helderziendheid.

5. Lichtwachters/Lichtwerkers

Dit is een ander type lichtwerker met speciale vaardigheden. Hun doel is de belichaming van licht. Ze worden verondersteld licht in de wereld te brengen, ongeacht hun externe omstandigheden. Lightkeepers moeten een hoge trillingsfrequentie behouden die de kamer waarin ze zich bevinden opfleurt.

Een van hun beste eigenschappen is hun liefdevolle aanwezigheid. Ze zijn een veilige haven voor mensen die chaotische en traumatische tijden doormaken. Gewoon in de buurt zijn van een lichtwerker kan de last van je schouders nemen en je genezen van de pijn die je hebt door je problemen.

Ze weten hoe ze mensen zich ontspannen en geliefd kunnen laten voelen. Hun verlangen om anderen gelukkig te zien overtreft hun verlangen naar zelfbehoud.

Daarom is het voor een lichtwerker belangrijk om tijd voor zichzelf vrij te nemen. Laat je emoties niet op de achterbank komen; hoe belangrijk het ook is om anderen te dienen, je moet eerst voor jezelf zorgen . Je licht kan worden gedimd als je je emoties onderdrukt, wat je leven nog moeilijker zal maken.

Lichtwerkers zijn over het algemeen erg charismatische mensen die mensen erbij betrekken. Daarom zul je merken dat de meeste van hen motiverende sprekers, spirituele leraren, beïnvloeders en mensen in leidinggevende posities zijn. Ze moeten mensen opbeuren en motiveren, en ze vinden een platform om dat te doen.

6. Boodschappers

Het doel van andere lichtwerkers is om boodschappen door werelden te brengen. Verschillende boodschappers hebben verschillende methoden om hun berichten over te brengen. Een van de meest gebruikelijke en effectieve manieren waarop ze dit doen, is door de populaire cultuur te beïnvloeden .

Denk eens terug aan de reggaelegende Bob Marley. Hij was een minderheid die zijn muziek gebruikte om mensen uit verschillende werelden met elkaar te verbinden in een tijd waarin inclusiviteit ver weg was. Mensen van over de hele wereld luisterden naar Bob Marley. Zijn liedjes waren niet alleen ongelooflijk om naar te luisteren; ze droegen belangrijke boodschappen die het denken van de meeste mensen veranderden.

De meeste boodschappers zijn over het algemeen zeer creatieve individuen die hun talenten gebruiken om berichten in te prenten die de mensheid beïnvloeden. Heb je ooit een boek gelezen dat zo invloedrijk was dat het je ertoe aanzette je leven of manier van denken te veranderen? De kans is groot dat het boek is geschreven door een boodschapper .

Hun capaciteiten schijnen het meest wanneer ze iets creëren, waardoor ze een kanaal worden dat hen verbindt met de 4e en 5e dimensionale kaders. Deze mensen hebben de neiging om de reguliere bevolking te beïnvloeden.

Dit stelt hen in staat om de berichten die ze ontvangen op verborgen middelen te communiceren die het collectieve onbewuste beïnvloeden dat de meesten van ons niet eens opmerken wanneer we een bericht van een van hen ontvangen.

 

7. Zieners

Een van de geschenken waarvan ik normaal gesproken denk dat ik ze zou willen hebben, is het vermogen om in de toekomst te kijken. Dit klinkt op papier als een goed idee, maar ik denk niet dat het hebben van deze vaardigheid zo eenvoudig is als ik zou willen. Terwijl ik hier aan het nadenken ben, zijn er echte lichtwerkers met deze gave , bekend als zieners.

Dit zijn mensen die hun derde oog hebben geopend om de dingen te zien die anderen niet kunnen zien. Sommige zieners hebben dezelfde capaciteiten als tijdlijnwerkers. Geen van beiden is gebonden aan tijd zoals wij die kennen, waardoor ze weten wat er gaat gebeuren voordat het gebeurt.

Hoe cool deze gave ook is, de meeste zieners neigen ertoe geïsoleerd te zijn. Dat komt omdat mensen hen en hun capaciteiten verkeerd begrijpen en denken dat ze griezelig zijn. Sommige mensen denken dat ze gek zijn en dingen uitkramen waar ze niet achter kunnen staan. Echte zieners hebben echter het vermogen om in de toekomst te kijken.

Je moet je derde oog trainen om het verschil te herkennen tussen wat je ziet en wat nog niet is gebeurd. Als je aan deze vaardigheid werkt, krijgt je enige controle tussen de verschillende tijdlijnen, waardoor jouw interacties met anderen gemakkelijker worden .

8. Actieve blauwdrukwevers

Dit is een ander type lichtwerker met een verbinding met de tijdlijn. Actieve blauwdrukwevers zijn degenen die toegang hebben tot de toekomst en zijn uitvindingen en ze terugbrengen naar het verleden, wat hun heden is. Ze brengen de uitvinding van verschillende dingen naar voren wanneer ze het meest nodig zijn.

Een gemakkelijke manier om dit te begrijpen is door te denken aan Nikola Tesla. Er wordt aangenomen dat hij droomverkenning gebruikte om toegang te krijgen tot de Akasha-kronieken .

Dit stelde hem in staat om door dimensies te reizen en zijn frequenties te verhogen om toegang te krijgen tot een toekomstige innovatie, wisselstroom, en deze terug te brengen naar zijn tijd.

Actieve wevers hebben de taak om de mensheid licht te brengen en te verbeteren . Ze brengen voort wat de wereld op dat moment nodig heeft, verbeteren het leven van anderen en brengen een wereldwijd ontwaken teweeg.

Dit type lichtwerker ziet de blauwdruk van de wereld decennia, zelfs eeuwen vooruit. Het zorgt ervoor dat de wereld niet blijft rondspartelen in de duisternis, op zoek naar een uitweg.

Dit is een geschenk dat we in deze moeilijke tijden goed kunnen gebruiken ; mensen die hun vermogen gebruiken om grote wereldproblemen, zoals vervuiling, te verminderen en iets om de teruglopende hulpbronnen op te lossen.

 

9. Manifestoren

Er zijn mensen in deze wereld die ongelooflijke manifestatievermogens bezitten. Ze hebben sterke visualisatietechnieken die hen helpen hun manifestaties tot leven te brengen.

Dit zijn lichtwerkers die de mensheid dienen door positiviteit en positieve gebeurtenissen te manifesteren. Ze doen dit om geluk te brengen in een wereld die ondergedompeld is in horror.

De meeste manifestors hebben ook ongelooflijke meditatievaardigheden. Ze stellen hen in staat hun geest uit de grenzen van hun fysieke lichaam te halen, waardoor ze hogere krachten kunnen aanroepen om hun manifestaties waar te maken.

Ze kunnen soms manifestaties tot leven brengen zonder dat het de bedoeling is dat het gebeurt.

Als jij een van die mensen bent die de hele tijd lijken te krijgen wat ze manifesteren, zou je een manifesterende lichtwerker kunnen zijn. Als je denkt dat je deze vermogens bezit, moet je aan je innerlijke zelf werken .

Manifestaties kunnen gemakkelijk worden geblokkeerd als je innerlijke zelf vertroebeld is of als je niet in jezelf gelooft. Dit is een tip voor degenen die ook geen lichtwerkers zijn, genees je innerlijke zelf en werk aan je visualisatievaardigheden.

Dit en het oefenen van positieve affirmaties zal je helpen je manifestaties leven te geven.

10. Astrale werkers

en je die scène in Dr. Strange 1 waar hij uit zijn fysieke lichaam wordt geslagen maar nog steeds kan zien wat er om hem heen gebeurt? Dat is een meer onrealistische versie van wat de lichtwerkers, bekend als astrale werkers, kunnen doen.

De meeste astrale werkers zijn in staat om buitenlichamelijke ervaringen te hebben die plaatsvinden wanneer ze slapen. Degenen met meer geavanceerde vaardigheden kunnen het zelfs in hun wakkere uren doen.

Het vermogen om astraal te projecteren in je dromen geeft je de mogelijkheid om de Akasha-kronieken binnen te gaan . Net als Nikola Tesla kun je deze kans gebruiken om nieuwe werelden te ontdekken.

Een lucide dromer zijn betekent dat je je bewust bent van wat er om je heen gebeurt in je dromen en dat je het later kunt herinneren. Met dit vermogen kun je verschillende werelden zien en zoveel dingen leren die je laten zien hoe het leven eruit zou kunnen zien als we anders zouden leven.

Je kunt dit vermogen gebruiken om je leven te veranderen en deze kennis met anderen te delen om de mensheid te helpen slagen.

 

11. Wegwijzers

Je kunt waarschijnlijk al raden wat wegwijzers kunnen doen; anderen de weg wijzen door hun voorbeeld. Dit zijn mensen die voor iemand anders zijn geascendeerd naar de 5e dimensie en de weg wijzen aan degenen die dezelfde reis willen maken.

Ze hebben de hoogste menselijke verlichting bereikt en begeleiden anderen om dit niveau van frequentietrilling te bereiken.

Wegwijzers maken zich geen zorgen over triviale dingen, omdat ze weten dat er een groter geheel is. Ze verbergen niet wie ze zijn om te passen in wat de samenleving als normaal beschouwt, omdat ze al weten wie ze zijn. Ze leven hun waarheid en hebben geen last van materiële zaken .

Dit wil niet zeggen dat ze leven zonder enig doel; het betekent alleen dat ze zich erop richten hun hogere zelf de controle over hun leven te laten nemen. Ze gebruiken wat het universum hen heeft gegeven naar beste vermogen.

Ze weten dat ze van het leven moeten genieten voor het geschenk dat het is en zich geen zorgen hoeven te maken over wat mensen zullen denken. Als je denkt dat dit een geweldige manier van leven is, zoek dan een wegwijzer die je zal leren hoe je dit niveau van denken kunt bereiken . Het is tenslotte hun doel.

 

12. De Ascentie Gidsen

Helemaal achteraan de wegwijzers komt ons laatste item in de lijst van soorten lichtwerkers, de ascensiegidsen. Dit zijn de perfecte mensen om naar toe te gaan als je met een wegwijzer werkt. Samenwerken met deze twee lichtwerkers kan jullie ascentie naar de 5e dimensie gemakkelijker maken .

De meeste mensen lijken te denken dat opstijgende dimensies gemakkelijk zijn, maar dat is niet waar. Er zijn veel valkuilen waar men mee te maken kan krijgen tijdens het verlichtingsproces . Je perspectieven en overtuigingen zullen worden uitgedaagd terwijl je leert over de ware zin van het leven.

Tot wie kun je je beter wenden dan tot iemand die deze verlichting al heeft bereikt en dus begrijpt wat je doormaakt? Wees niet bang om ascentiegidsen te benaderen.

Ze lijken misschien excentriek of moeilijk om mee te praten, maar in werkelijkheid zijn ze enkele van de warmste mensen . Ze staan ​​klaar om je te helpen omgaan met eventuele problemen die je tegenkomt tijdens je verlichtingsreis.

 


Laatste woorden

Lichtwerker zijn betekent niet dat je gedwongen wordt tot één categorie. Er zijn meerdere soorten lichtwerkers, en je kunt er meer dan één passen. Sommige typen lichtwerkers zijn nauw met elkaar verbonden en misschien delen jullie kenmerken.

Ik hoop dat dit artikel je heeft geholpen om het type lichtwerker te vinden dat je bent. Als je dat niet bent, hoop ik dat het je zal helpen de lichtwerkers in je leven te identificeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Onthoud dit...