donderdag 1 december 2022

Numerologie December

 


                                                               NUMEROLOGIE DECEMBER



December is de maand van de levensvreugde en spontaniteit. Neem het initiatief. Je hebt alle mogelijkheden. Het gaat er niet alleen om je energie te stoppen in het bakken van oliebollen, het decoreren van je huis en het inpakken van geschenken. Nee, het gaat ook om de creativiteit waarmee je je medemensen en jezelf een plezier kunt doen. Vraag jezelf af hoe je je ideeën, taken en projecten succesvol realiseert, hoe je je verbeeldingskracht kunt laten stromen.
Het is echter ook een maand van bezinning en van naastenliefde, een maand van geestelijk zoeken en van heelwording.
Wat is belangrijk voor je? Wat zijn je wensen met betrekking tot je relatie, tot je familie? Gebruik deze bijzondere maand om terug te blikken en vooruit te kijken. Laat je niet uit evenwicht brengen. Pas op dat je je niet laat aansteken door de hectiek en de stress die deze maand ook met zich meebrengt. Pak een goed boek, een kopje thee en een zacht dekentje en installeer je in je lievelingsfauteuil.
Nu op zijn laatst, nu het jaar bijna ten einde is, dien je opnieuw je richting te bepalen en te leren om volheid en rijkdom te accepteren.
De maand december, maandgetal 12, helpt je:
• tijd voor jezelf te nemen, te genieten en je dankbaarheid te betuigen,
• ook eens nee te zeggen,
• creatief te zijn en nieuwe, onvermoede krachten aan te boren,
• terug te blikken en met voorpret vooruit te kijken,
• je omgeving met bijvoorbeeld brandende salie te zuiveren en je te bevrijden van oude ballast uit het verleden en van alle ergernissen van het afgelopen jaar.
Eerst nog even de 11-energie samengevat: Ben je super-geconcentreerd een document aan het schrijven op (al de hele dag en het móet de volgende dag af zijn). Valt plotseling de stroom uit. Onrust en stress en chaos. Korte tijd later wordt je uitgenodigd voor een heerlijk avondmaal bij de buren (oh ja, eten moest ook nog. Fijn!). En daarna -met de moed der wanhoop- weer je computer opstarten. En echt waar: NIKS kwijt.
Dat was de energie van de 11 in minder dan twee uur tijd: intens heen en weer geslinger tussen chaos en verwarring en tevredenheid en harmonie.
Dat houdt geen mens maanden vol. Gelukkig staat december in het teken van de 3. De 3-energie maakt dat we deze maand oplossingen gaan zien voor problemen die tussen mensen / teams / gezinnen en families spelen. De bedoeling is dat we deze oplossingen gaan communiceren naar elkaar, wees dus niet verlegen. Af en toe kan het wat scherp of emotioneel zijn. Tja, de 3 is nu eenmaal een gevoelsgetal.
Dat heeft ook voordelen: Het betekent dat je met de 3-energie kunt genieten, creatief bent (het zou dus moeten lukken met die sinterklaasgedichten!), jezelf deze maand eens flink mag verwennen met een dagje sauna, een concert of cadeau. Iets waar je blij van wordt. Want blijheid, positiviteit, luchtigheid en goede sfeer zijn de absolute krachten van de 3-energie. En daar is deze maand ook volop ruimte voor.
Hoe merk je dat je de flow even niet hebt? Dan overheerst een stemming van je zorgen maken over dingen die nog niet gebeurd zijn (probeer te denken aan een meer positieve oplossing), je voelt je neerslachtig (niet blijven hangen, ga iets doen wat je blij maakt) of vindt jezelf regelmatig in een situatie waarin je recht aan het lullen bent, wat krom is (zet je trots opzij en durf eens te buigen, nobody’s perfect). De ruimte en ontspanning die dat geeft kan jij je nu misschien nog niet eens voorstellen!
Maar bovenal staat deze 3-energie voor het genieten en beleven van wat er is. In de volgende nieuwsbrief gaan we het eens hebben over wat er ons in 2023 te wachten staat.

De 12de maand is de afsluiting van een kalenderjaar.
Hele mooie dagen!
Bron: eigen Numerologie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Onthoud dit...